Privacy policy

Go Floor It neemt je privacy ernstig. Wij zetten ons in om een sterke beveiliging van je persoonsgegevens te garanderen en de wet van 8 december 1992 evenals de Europese regelgeving toe te passen. In deze privacy verklaring vind je een gedetailleerd overzicht van je persoonsgegevens en waarvoor we die gebruiken.

Wie verwerkt je gegevens?

De verzamelde persoonsgegevens worden verwerkt en bewaard door Woodstoxx NV, (onder de website www.go-floor-it.be), Hogeweg 245, 8930 Menen, België. Go Floor It behoort tot de groep Woodstoxx NV.

Welke gegevens verzamelen we?

We verzamelen de persoonsgegevens die je deelt met Go Floor It in het kader van een online aankoop. Verder worden ook gegevens verzameld als je je mening geeft over onze producten of diensten, of tijdens het surfen op onze website (zie ook Cookie Policy).

Het kan gebeuren dat Go Floor It je gegevens verkrijgt via een derde partij, voor zover je die partij toestemming gegeven hebt om je gegevens te delen. Sommige gegevens worden automatisch verzameld aan de hand van je activiteit op de website.

Voorbeelden van de gegevens die we verzamelen:
Naam, voornaam, adres, e-mail, telefoonnummer, aankoopgegevens en navigatie op onze site.

Wat doen we met je gegevens?

We hebben verschillende wettelijke gronden voor de verwerking van je gegevens. Voor het grootste deel zijn de verwerkingen gebaseerd op de verkoopsovereenkomst die we met jou hebben. Verder gebeuren sommige verwerkingen ook op basis van onze legitieme belangen, op basis van je toestemming, of op basis van wettelijke verplichtingen (zoals bijvoorbeeld fiscale en boekhoudkundige verplichtingen).

Je persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende redenen :

1. Beheer van je aankopen en het leveren van de gevraagde diensten, zoals bijvoorbeeld levering aan huis of klaarzetten en afhalen in een winkel.

2. Beheer van je vragen bij onze dienst na verkoop en/of consumentendienst

3. Om je te contacteren :

  • Naar aanleiding van een aankoop of in het kader van een contract kan je informatie ontvangen (bevestigen van je bestelling, informatie over het moment van levering, informatie over de opvolging van je contract, ... ).
  • Om je mening te kennen over onze diensten en over de producten die je hebt gekocht.
  • We geven je advies over je aankopen (bijvoorbeeld hoe je best je toestel onderhoudt).
  • We stellen je graag andere producten voor die je mogelijk ook interesseren.
  • Om je informatie te sturen na een bezoek aan onze website of winkel.
  • Je wordt eveneens op de hoogte gehouden van de laatste nieuwigheden.

Je kan je op elk moment verzetten tegen het gebruik van je gegevens voor commerciële e-mails. Uitschrijven hierop is mogelijk via de link onderaan de mails die je van ons krijgt. Je kan ons deze vraag ook per e-mail (info@go-floor-it.be) of per post (Hogeweg 245, 8930 Menen, België) stellen.

4. Personalisatie en verbetering van onze diensten en communicatie

We gebruiken je gegevens om je wensen nog beter te leren kennen zodat we je gepersonaliseerde berichten kunnen sturen. Zo kunnen we bijvoorbeeld producten voorstellen die je mogelijk kunnen interesseren op basis van je aankoophistoriek.

5. Creatie en beheer van je Go Floor It-account

Deze gegevens worden gebruikt om het navigeren op onze website en het beheer van je bestellingen te vergemakkelijken door je gegevens vooraf in te vullen in het bestelformulier.

6. Analyses

We gebruiken geanonimiseerde persoonsgegevens voor statistieken en rapporten over onze diensten en de verkoop van onze producten.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

We bewaren je gegevens gedurende onze commerciële relatie en voor de gemiddelde levensduur van je vloer, zodat we je de best mogelijke dienst na verkoop kunnen bieden. De bewaartermijn van je gegevens kan afhangen van je laatste contact met ons, of van de soort vloer die je gekocht hebt.

Worden mijn gegevens gedeeld met andere partijen?

Go Floor It kan je gegevens delen met derden in het geval van het uitbesteden van bepaalde diensten:

- Partners die diensten verlenen in onze naam en op onze expliciete vraag. Bijvoorbeeld het uitvoeren van leveringen aan huis of koerierdiensten, plaatsingen en herstellingen.


- Voor sommige van onze marketingcampagnes doen we beroep op een externe partner. We bezorgen hen je gegevens voor het doorsturen van bepaalde e-mails, brieven per post, om bepaalde analyses te doen die ons helpen om onze klanten en hun (aankoop)gedrag beter te begrijpen (bijvoorbeeld Facebook, Google) of om je gepersonaliseerde reclame te sturen via externe platformen zoals Google, Facebook, Instagram.

- In het geval van bepaalde terugroepacties van leveranciers of voor belangrijke communicatie over een product.

- In het kader van een aankoop op onze marketplace worden je gegevens gedeeld met de partner bij wie je een aankoop doet, zodat zij je het gevraagde artikel kunnen leveren.

We waken erover dat deze externe partijen je gegevens verwerken op een veilige manier.

Wat zijn mijn rechten in het kader van de verwerking van persoonsgegevens?

Als consument heb je steeds het recht om je persoonlijke gegevens in te kijken, het recht om verkeerde of verouderde gegevens te corrigeren of te schrappen en het recht om je te verzetten tegen de verwerking van je gegevens. Je kan eveneens je recht op vergetelheid of op de overdraagbaarheid van je gegevens uitoefenen. Hiervoor kan je je vraag per e-mail richten aan info@go-floor-it.be of per post (Hogeweg 245, 8930 Menen, België).

Daarnaast kan je je ook verzetten tegen het gebruik van je gegevens voor commerciële e-mails (zoals newsletters). Uitschrijven hierop is mogelijk via de link onderaan de mails die je van ons krijgt. Je kan ons deze vraag ook per e-mail info@go-floor-it.be of per post of per post (Hogeweg 245, 8930 Menen, België) stellen.

In geval van een klacht vragen we je om eerst contact op te nemen met ons.

Waar kan je terecht in geval van vragen en opmerkingen?

Om gratis een kopie te ontvangen van deze Privacy Verklaring of voor vragen over je persoonlijke gegevens kan je Go Floor It contacteren via e-mail op info@go-floor-it.be of per post of per post (Hogeweg 245, 8930 Menen, België).

Kan deze Privacy Verklaring gewijzigd worden?

Deze Privacy Verklaring werd laatst herzien op 23/04/2020 en kan steeds aangepast worden. Je wordt niet op de hoogte gesteld in geval van veranderingen, maar je kan wel steeds de laatste versie op deze pagina vinden.

Privacy policy